Vandreruter

Præstbjerg Hede

Kør til parkeringspladsen ved Præstbjerg Naturcenter. Adresse Klejnstrupvej 2, 7550 Sørvad. Her er der gode parkeringsmuligheder.

Naturen omkring Præstbjerg Naturcenter er storslået. Her er bakkede hedeområder, egekrat, smukke udsigtspunkter, små skove og smukke søer. Den nærliggende Præstbjerg Plantage ligger lige vest for hovedvej 11 og er også et besøg værd. Tæt ved centret er der en legeplads, overdækkede madpakkehuse, bålsteder med grill, borde, bænke samt toiletter, der frit kan benyttes. Rundt på ruten er der bænke og borde, så tag ud og nyd naturen og nyd jeres formiddagskaffe, frokost eller eftermiddagskaffe på ruten.

Kontaktmulighed

Ved spørgsmål kan du kontakte Henrik Storch på tlf. 42 46 03 11.

Rundt om Præstbjerg Sø 2,1 km.

Ruten er en handicapvenlig rute der kan gennemføres i kørestol. Du kommer rundt om det meget naturskønne område rundt om Præstbjerg Sø. Start ved Præstbjerg Naturcenter, og følg de pink flag der er sat op i højre side af stierne.

Rundt om Præstbjerg Hede 4,7 km.

Du kommer rundt om det meget naturskønne Præstbjerg Hede. Herudover passerer du Præstbjerg Sø. Start ved Præstbjerg Naturcenter, og følg de røde flag der er sat op i højre side af stierne.

Samlet kort over Præstbjerg Hede. Kombination af ruter efter eget valg.

Der er mange afmærkede stier i området. Det er muligt at kombinere dem, så man kan gå en lang tur rundt i det naturskønne område. Alle ruter er afmærkede med farvede pile.

Støt vores sponsorer – De støtter os