Støtteafdelingen

Velkommen til støtteafdelingen i VUIF

Vi prøver at hjælpe på flere forskellige måder – ved diverse arrangementer i VUIF. Du er altid velkommen – hvis du har lyst til at hjælpe eller bare har en god idé? Vores faste indslag fra september til april er bankospil – du skulle ta’ og prøve – det er hyggeligt! Vel mødt – og på den måde STØT.

Hvornår spilles der?

Husk jo flere der kommer desto større er gevinsterne. Der er altid gratis kaffe til spillerne og masser af hygge ses vi? Vi spiller banko hver søndag kl. 19.00 til ca. 21,45 i Sørvad Hjemmeværnsgård Stationsvej 8 7550 Sørvad. Vi spiller i tiden fra 1. september til 30. april, hvor vi er mellem 65 og 90 spillere med højt humør.

Der er indkøbt en del spille plader, så der altid er 1- 3 – 4 eller 6 plader, så der ikke er dubletter og der er altid plader nok. Der spilles i børnetempo ved børnebanko, den sidste søndag op til jul. Om aftenen spilles der kæmpe julebanko med sponserede gevinster.

Nyt fra støtteafdelingen

Intet nyt for øjeblikket

Støtte udvalget

“Husk jo flere der kommer desto større er gevinsterne. Der er altid gratis kaffe til spillerne og masser af hygge – ses vi?”

– VINDING UNGDOMS- & IDRÆTSFORENING

Støt vores sponsorer – De støtter os