Amatørteater

Velkommen til amatørteater i VUIF

Har du en lille forfatterspire i maven? Eller bare et par gode idéer til et indslag i revyen? Eller måske har du lyst til at være med på scenen – eller som hjælp bag scenen? Kom frem af busken – ring endelig til Mette Pedersen: 80 71 64 89. Bare prøv – vi har det rigtig sjovt!

Oftest har vi kun et fast arrangement på programmet, nemlig Sørvad Revyen, som i øjeblikket spilles sidst i februar. Der er gerne lidt lokalt med, men aldrig mere end at nye tilflyttere, sagtens kan følge med. Derudover er vi altid åbne for forslag om lokale og kulturelle arrangementer. Et lille uddrag af hvad vi tidligere har lavet i byen er: større og mindre koncerter, flyttet en musical til hallen, lavet busture til Remisen i Brande, deltaget i lokale arrangementer, lavet sang underholdning på plejehjemmet, solgt lodsedler til fordel for hospitalsklovnene.

Tilmeld dig til Amatørteaterafdelingen

Tryk her og tilmeld dig 

Nyt fra Amatørteaterafdelingen

Intet nyt fra Amatørteaterafdelingen.

Amatørteater udvalget

Informationer

Formål

At bidrage til underholdning, lokale kulturelle arrangementer, engagere udefra kommende underholdere, eller lave udenbys ture til kulturelle oplevelser.

Forventninger

Vi håber at der er nogle friske folk, der har lyst til at bidrage med tekster, skuespil eller hjælp bag scenen – og til gengæld kan vi love at I vil få lattermusklerne rørt, sammen med en flok, der mener at ”teateridræt” også hører hjemme i VUIF!

Støt vores sponsorer – De støtter os