Afdelinger

Find din afdeling her

Find din afdeling herunder og tilmeld dig online i dag. Oplever du problemer så tag kontakt til den enkelte afdeling.

Støtteafdelingen

Vi hjælper på flere forskellige måder. Du er altid velkommen. Fra den 1. september til 30. april spiller vi banko i Hjemmeværnsgården. Alle er velkomne. Vi spiller hver søndag klokken 19.00 til ca. 21.45.

Amatørteater

Har du en lille forfatterspire i maven? Eller måske har du lyst til at være med på scenen – eller som hjælp bag scenen?

Badminton

VUIF tilbyder badmintontræning for unge nybegyndere, let øvede og øvede spillere og badminton for motionister og turneringsspillere.

Sørvad Fitness

Sørvad Fitness tilbyder en række aktiviteter hele året rundt, hvor vi har fokus på både styrke, kondition, balance og stabilitet af kroppen. Det er muligt at træne individuelt i vores fitnesslokale, hvor der er bl.a. er forskellige maskiner, vægte, kettlebells, TRX, bolde, elastikker og cardio træning.

Fodbold

Kan alle ikke huske dengang da vi blev Europa mestre. Er det ikke en drengedrøm at blive en del af sådan noget. Kom og spil fodbold sammen med alle de andre fra byen og måske det bliver dig der står med den HELT store pokal en dag!

Gymnastik

Velkommen til gymnastik på mange forskellige hold. Vores hold spænder bredt – om du er barn eller voksen kan du finde et hold der er for dig. Velkommen til et herligt socialt fællesskab.

Krocket

Vi spiller krocket i Sørvad! Alle kan være med – og det er for alle aldre, ung eller senior… Vi får motion og masser af frisk luft – og meget hyggeligt samvær. Sørvad krocket træner to gange om ugen, mandag og torsdag hele året.

Petanque

Vinding Ungdoms- & Idrætsforenings Petanqueudvalg tilbyder Petanque året rundt. Vi deltager i DGIs turneringer og stævner om sommeren.

Senioridræt

Igen i år er seniorklubben klar med bevægelse, bob, kortspil og hyggeligt samvær. Alle seniorer – mænd som kvinder, der har lyst, deltager i opvarmning i den store sal.

Svømning

Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings svømmeudvalg tilbyder svømning, motion og leg både sommer og vinter.

Støt vores sponsorer – De støtter os