Online tilmelding

Tilmeld dig dit hold i dag

Find din afdeling herunder og tilmeld dig online i dag. Oplever du problemer så tag kontakt til den enkelte afdeling.

Badminton

VUIF tilbyder badmintontræning for unge nybegyndere, let øvede og øvede spillere og badminton for motionister og turneringsspillere.

Gymnastik

Vores hold spænder bredt – om du er barn eller voksen kan du finde et hold der er for dig. Velkommen til et herligt socialt fællesskab.

Fodbold

Vi tilbyder fodbold til børn, unge & seniorer, sommer og vinter. Fælles for alle hold foregår træning og hjemmekampe på Sørvad Stadion.

Svømning

Vi tilbyder svømning, motion og leg både sommer og vinter! Om sommeren foregår aktiviteterne i Sørvad Svømmebad.

Senioridræt

Vi tilbyder bevægelse, bob, kortspil og hyggeligt samvær. Alle seniorer – mænd som kvinder, der har lyst – Alle er velkommen.

Amatørteater

Har du en lille forfatterspire i maven? Eller måske har du lyst til at være med på scenen – eller som hjælp bag scenen?

Sørvadløbet

Hvis du skal være med på et hold, kan du selv melde dig på holdet – men det er vigtigt at huske at skrive HOLDNAVNET rigtigt. Det skal staves helt rigtigt, ellers virker det ikke!!!!

Petanque

Petanque spillet er en dyst på øjemål og dril i metermål. Petanque er for alle mennesker – unge som ældre. Spillet styrker din fysik, balance og koncentration.

Fitness

Sørvad Fitness tilbyder en række aktiviteter hele året rundt, hvor vi har fokus på både styrke, kondition, balance og stabilitet af kroppen.

Krocket

Tilmeld dig krocket i Vinding Ungdoms- og Idrætsforening. Alle kan være med – og det er for alle aldre, ung eller senior. Vi får motion og masser af frisk luft.

Støt vores sponsorer – De støtter os