Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

Vinding Ungdoms- og Idrætsforening deltager i spørgeskemaundersøgelse.

Vinding Ungdoms- og Idrætsforening har fået en henvendelse fra Mille Farskov. Mille kommer her fra Sørvad. Mille er ved at læse til seviceøkonom. I forbindelse med hendes studie skal hun lave et speciale. Mille har valgt at undersøge frivillige og deres motivationer. Hun har valgt at tage udgangspunkt i VUIF. Mille har som start på undersøgelsen gennemført et interview af mig som formand for VUIF. Efterfølgende vil hun meget gerne have, at så mange som muligt af de frivillige i VUIF besvarer et korte spørgeskema. Det tager ca. 2 – 3 minutter at svare på spørgsmålene. Besvarelserne er anonyme. Mille skal bruge mindst 30 besvarelser for at undersøgelsen kan betegnes som repræsentativ. Mille har i øvrigt selv tidligere været frivillig i badmintonafdelingen i VUIF.

Jeg håber at alle frivillige ledere, trænere, hjælpetrænere og instruktører vil afse de 2 til 3 minutter på at hjælpe Mille. Svarene er relevante uanset om du er i den helt unge ende af skalaen, eller du er i den mere modne alder. Link til besvarelse af spørgsmålene er via Conventus sendt ud til alle frivillige ledere, trænere, hjælpetrænere og instruktører. Skulle der være en enkelt der ikke har fået mailen, så kontakt mig, Så skal jeg sende link til dig.

Mille vil nok efterfølgende kontakte enkelte frivillige i VUIF for at høre om hun må komme forbi og lave et mundtligt interview. Jeg håber at dem der bliver kontaktet vil sige ja til det.

Jeg synes det er et spændende projekt Mille har gang i. Jeg glæder mig til at se resultatet. Vi kan forhåbentligt bruge det til noget i vores fremtidige arbejde i foreningen.

Med venlig hilsen

Henrik Storch

Formand Vinding Ungdoms- og Idrætsforening

Del denne side
Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

    Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sørvad Fodboldgolf

Adresse
  • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
  • Syrenvej 2
  • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO