Projekter

Kom til klubaften hos Sportigan Vildbjerg

Lokaldysten 2023.

Vinding Ungdoms- og idrætsforening deltog den 26. september i kåring af vinderen af Lokaldysten 2023. Kåringen fandt sted på rådhuset i Herning. Fra Vinding Ungdoms- og Idrætsforening deltog Kamma Kragelund, Dorthe Blindkilde og Mette Pedersen. Der var som sidste år en præmie til nummer 1, 2 og 3, men som noget nyt var der i … Læs Mere

Yoga i efteråret.

Instruktør Anna Fabricius, er klar med mere yoga. Søndag 3. september kan du melde dig til et nyt yoga-forløb. Vi tilbyder yoga fra onsdag 20. september kl. 19.00 – 20.30 fordelt mellem Sørvad Kultur- og Idrætscenter og Landsbycenter Vind. Tilmelding fra: Søndag 3. september kl. 9.00 på: www.vinding-uif.dk/online-tilmelding/gymnastik/ Pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle. Holdet … Læs Mere

Deltag i Lokaldysten

🏆🏆 SÅ ER DET NU SØRVAD 🏆🏆 Nu er det igen tid til årets 🔴 LOKALDYST 🔴 🥳 LØRDAG D. 10. Juni fra 10.00 – 12.00 🥳 🏃🚶‍♀️🚴‍♀️ Så tag naboen – vennerne og hele familien med til LOKALDYSTEN 🚴‍♀️🏃🚶‍♀️ ALLE kan være med 🤗🤗 Vi dyster mod 9 andre byer i Herning Kommune! 🥇🥈🥉

Vil du gerne i form, så se her.

Her er et godt tilbud til alle der gerne vil løbe en tur. Der er gratis træning forud for Royal Run. Du er velkommen også selv om du ikke skal deltage i Royal Run. Se nedenstående opslag og pressemeddelelse  

Generalforsamling i Vinding Ungdoms- og Idrætsforening

Kære alle medlemmer af Vinding Ungdoms- og Idrætsforening. Så er det atter tid til den årlige generalforsamling i vores alle sammens forening. Der er mange frivillige der laver et kæmpe arbejde for at få denne her forening til at fungere. De fortjener at alle i medlemmer kommer til generalforsamlingen og lytter til hvad der sker. … Læs Mere

Invitation til Natminton!!!

Yoga med ny instruktør

Vi har en ny yogainstruktør i støbeskeen. Den nye instruktør er Anna Fabricius. Og hun er i fuld gang med yogainstruktør-uddannelsen hos DGI. Anna er uddannet sygeplejerske.

Regionsmesterskaber i fodbold

3 ungdomshold har kvalificeret sig til regionsmesterskabet i fodbold på søndag. U13 Piger og U14 drenge spiller på hjemmebane fra kl.11.00U15 drenge spiller på Metropol Park, Viborg kl. 11.00.

Efterlysning

Vi søger yoga instruktør.Så er det dig og er du uddannet yoga instruktør, glæder vi os meget til at høre fra dig.Vi kan love dig et hold fyldt med glade og engagerede yoga udøvere.

Sommersvømning 2022

Plask og leg: På plask og leg holdene indøver vi balance, dykning, spring i vandet, flyde og svømmeøvelser gennem leg kombineret med introduktion til de første grundlæggende svømmetag.

Fodbold for årgang 2018

Fodbold for årgang 2018. Drenge og piger er velkommen. Mød op på Sørvad Stadion. OPSTART: Onsdag d. 27/4, kl. 16.30 – 17.30.

Fodbold på MCH Arena

Vinding UIF er en del af FCM Klubsamarbejdet og vi har hermed adgang til den ”Fordelsklub” som FC Midtjylland har åbnet.Det inkluderer bl.a., at du kan komme til superligafodbold på MCH Arena for kun 75 kr. – og af de 75 kr. går 25 kr. retur til Vinding UIF.

Hop og rul

KOM til HOP & RULFra 10.00 – 12.00 Gratis adgang for alle børn der er tilmeldt gymnastik. Samt trænere og hjælpetrænere. 12.00 – 15.00 For alle byens børn m. familierPrisen er 50 kr. pr. barn.

Generalforsamling (Februar)

Onsdag den 23. februar holdt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening deres årlige Generalforsamling. Generalforsamlingen blev holdt i Sørvad Kultur- og Idrætscenter.

Generalforsamling (Januar)

Så er det igen tid til den årlige generalforsamling i vores alle sammens idrætsforening. Denne gang lidt hurtigt efter den seneste, men det skyldes jo at sidste års generalforsamling blev flyttet på grund af Corona forsamlingsforbuddet.

Bækkenbundshold

Så kan gymnastikafdelingen tilbyde et nyt hold! Ønsker du en stærkere og bedre fungerende bækkenbund? Så er dette hold noget for dig. Holdet henvender sig primært til kvinder 45+. Alle kan være med.