Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

Opstart af udendørs aktiviteter uden kropskontakt.

Så er der kommet lidt lys for vores foreningsarbejde. Der er nu givet grønt lys for, at vi kan starte udendørs aktiviteter op. Forudsætningen er, at der ikke er kropskontakt, og at der ikke må anvendes omklædningsrum. Nedenfor har jeg indsat DGI og DIFs generelle retningslinjer for opstart af aktiviteter.

Efterfølgende er der suppleret med generelle retningslinjer som der skal overholdes i VUIF.

For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

 • At man ikke må samles flere end 10 personer.
 • At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer.
 • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
 • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
 • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
 • Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.
 • Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer eller golfkøller), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.
 • Det forudsættes, at klubhuse og fælles omklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige.

Hvis man som forening vælger af afholde udendørs idrætsaktiviteter, så anbefaler DGI og DIF desuden, at man er opmærksom på:

 • Udendørsaktiviteten bør foregå i mindre grupper.
 • Der skal være adgang til det sted eller anlæg, hvor udendørsaktiviteten foregår. (Kommunerne kan have særlige restriktioner, som skal respekteres).
 • Man hænger plakaten med Sundhedsstyrelsens anbefalinger op på idrætsfaciliteten.

Fodbold: Da fodbold er en kontaktsport, så må I desværre ikke starte op endnu. Som det ser ud nu, så må vi se hvad der sker efter den 10. maj. det er den dato der af regeringen er fastsat som næste skæringstidspunkt.

Fitness: Kan starte udendørs Fitness op. Ovenstående retningslinjer skal ubetinget overholdes. Bemærk at der kun må være maksimalt 10 deltagere samlet inkl. instruktør, og der skal holdes 2 meter mellem deltagerne. Der må ikke laves aktiviteter der kræver kontakt mellem to eller flere personer, der må ikke anvendes forskellige redskaber. Omklædningsrum må (kan ikke) ikke anvendes. 

Krocket: Kan starte op igen. Ovenstående retningslinjer skal ubetinget overholdes. Bemærk især, at der kun må være 10 spillere på banerne af gangen. Det skal koordineres så dette antal ikke overskrides. Der skal altid holdes 2 meter mellem deltagerne. Der må ikke afholdes kaffepause i huset, med mindre der kan holdes 2 meter mellem deltagerne. Kaffepause kan evt. holdes udenfor huset. Personer i den særlige risikogruppe bør ikke deltage. Det vil sige personer med kroniske luftvejssygdomme, og personer i den ældste gruppe. Det er op til den enkelte selv at vurdere om man er i den særlige risikogruppe. Der bør anvendes egne køller hvis muligt. Der skal anvendes handsker når man spiller, så vi minimerer risikoen for spredning af virus.

Petanque: Kan starte op igen. Ovenstående retningslinjer skal ubetinget overholdes. Bemærk især, at der kun må være 10 spillere på banerne af gangen. Det skal koordineres så dette antal ikke overskrides. Der skal altid holdes 2 meter mellem deltagerne. Der må ikke afholdes kaffepause i huset, med mindre der kan holdes 2 meter mellem deltagerne. Kaffepause kan evt. holdes udenfor huset. Personer i den særlige risikogruppe bør ikke deltage. Det vil sige personer med kroniske luftvejssygdomme, og personer i den ældste gruppe. Det er op til den enkelte selv at vurdere om man er i den særlige risikogruppe. Der skal anvendes handsker når man spiller, så vi minimerer risikoen for spredning af virus.

Svømning: Udendørssæsonen er endnu ikke startet op, så kan svømning kan desværre ikke starte op endnu. Da der ikke må anvendes omklædningsrum, så ser det lidt sort ud for om svømning kan starte op, men vi må se hvad der sker efter den 10. maj.

Del denne side
Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
 • Sponsoren har ingen hjemmeside.

  Sponsoren har ingen hjemmeside.

 • Sponsoren har ingen hjemmeside.
 • Sponsoren har ingen hjemmeside.
 • Sponsoren har ingen hjemmeside.

 • Sørvad Fodboldgolf

Adresse
 • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
 • Syrenvej 2
 • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO