Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

Nominering af VUIF som året lokale forening.

Vinding Ungdoms- og Idrætsforening er blevet nomineret til prisen som årets lokale forening. Forudsætningen for at vi kan vinde noget der er, at vi får rigtigt mange stemmer, så derfor håber jeg I alle vil stemme på vores forening. Der vil komme opslag på vores Facebookside og Sørvads Facebookside. Jeg håber så I vil dele opslagene så vi kan få rigtigt mange stemmer. Pas på når I stemmer. Der er også en anden forening der hedder Vinding, men det er ved Vejle.

I kan stemme på nedenstående link

https://xn--sttdelokale-hgb.nu/forening/Vinding-Ungdoms-og-Idr-tsforening-4778

Begrundelsen for indstillingen er følgende:

Vinding Ungdoms- og Idrætsforening (VUIF) hører hjemme i Sørvad. Sørvad er placeret mellem Herning og Holstebro. Der er ca. 1.100 indbyggere.

VUIF er en flerstrenget forening der dækker både idræt og andet. Foreningen har ca. 1.200 medlemmer (en person kan være medlem af flere afdelinger) og ca. 100 frivillige ledere og hjælpere. Foreningen har 10 afdelinger: Amatørafdeling (teater), Badmintonafdeling, Fitnessafdeling, Fodboldafdeling, Gymnastikafdeling, Krocketafdeling, Petanqueafdeling, Seniorafdeling, Støtteafdeling og Svømmeafdeling. Vi spænder meget bredt fra normale idrætsaktiviteter til folkedans og amatørteater. Foreningen er et kæmpe aktiv for et lille lokalsamfund som Sørvad. I foreningen er der plads til alle, vi spænder over aldersgrupperne fra 90 år og ned til 2 år. En meget stor del af byens befolkning er på den ene eller anden måde engageret i foreningen. Herudover har vi mange der kommer fra et større opland.

Vi har et helt fantastisk integrationsprojekt i vores Fodboldafdeling. Her har vi et hold der spiller i serie 4. Holdet består af Ukrainere. Samlet er der 32 Ukrainere der spiller i afdelingen. Flere af dem kommer langvejs fra. Der er spillere fra Røde Kro i Sønderjylland, Horsens og Fyn samt mange andre steder. Nogen vil måske sige at det ikke er integration at de spiller på et rent Ukrainsk hold, men det er da netop integration at de samles her i vores forening for at dyrke en holdsport. På den måde bliver de en del af vores forening og lærer at blive en del af Foreningsdanmark. Når man er i et andet land er det jo ikke usædvanligt at man gerne vil møde andre ligestillede. At det så kan ske med fodbolden og vores forening som samlingspunkt er jo ret fantastisk. Den ene af Ukrainerne er via foreningen tilmeldt DBUs licens trænerkursus, dette ser vi som en yderligere del af integrationen. At have Ukrainerne som en aktiv del af vores forening er givtigt for alle.

Vores Amatørafdeling er i samarbejde med Kulturkompagniet i Herning ved at lave et større teaterprojekt kaldet Teaterstykket Baunen 2021. Det er planen at der skal opføres en større teaterforestilling på Baunen i nærheden af Sørvad. Det er et meget stort og ikke helt billigt projekt. Der skal bygges scener, tribuner, der skal trækkes strøm og meget mere. Stykket skal opføres over 5 dage den 31. august til den 4. september 2021. Der skal være plads til mellem 200 og 300 tilskuere til hver forestilling. Samlet skal der bruges omkring 100 frivillige for at få det hele til at fungere. Arbejdet med alt det praktiske er allerede langt fremme, men det kræver en kæmpe indsat for at få det til at fungere. Heldigvis er der rigtigt mange frivillige der vil gøre en indsats. Teaterstykket kommer til at handle om Sørvad og personer herfra igennem tiden. Indhold af stykket er ved at være på plads, og der skal snart være audition.

Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

    Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

Adresse
  • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
  • Syrenvej 2
  • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO