Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

Invitation til alle vores frivillige trænere, hjælpetrænere, instruktører og udvalgs-/bestyrelsesmedlemmer.

Vi har i et stykke tid drøftet muligheden for at kunne samle vores frivillige, der alle hver især gør et kæmpe stykke arbejde til gavn for alle i Idrætsforeningen. Målet med dette er at vise at vi påskønner det arbejde I alle laver, og samtidigt er det håbet at det kan skabe et øget sammenhold.

Vi har søgt DIF/DBU om midler til at kunne gennemføre et sådant arrangement. DIF/DBU har oprettet en sommerpulje der kan søges af alle foreninger. Formålet er bl.a. at hjælpe foreningerne med at komme i gang igen ovenpå Corona nedlukningen. Det kan f.eks. være til afholdelse af arrangementer for frivillige.

Vores ansøgning er blevet godkendt, så vi har fået det vi har søgt om ved DIF/DBU. Vi vil gerne takke DIF/DBU for denne fantastiske støtte til vores arbejde.

Vi vil derfor gerne invitere alle trænere, hjælpetræner, instruktører og udvalgs- og bestyrelsesmedlemmer til en hyggelig dag. I vil alle efterfølgende modtage en indbydelse via Conventus. Skulle du ikke have modtaget en senest i morgen, så kontroller din spam mail eller kontakt mig.

Planen er at vi mødes den 23. september klokken 17.00 ved Sørvad Fodboldgolf, Fonagergaard. Vi starter med at spille en gang fodboldgolf, og cirka klokken 18.30 er der spisning i Fonagergaards hyggelige lokaler. Maden bliver leveret af Møltrup Optagelsehjem, Der vil være en fantastisk Tapas tallerken hvor alt er hjemmelavet. Der vil også blive mulighed for at få sandwich i stedet. Vi regner med at der er lidt forskellige overraskelser. Vi vil sørge for at overholde alle Corona regler. Der vil være sprit og maden bliver serveret på tallerkener til hver enkelt, så kom trygt.

Skriv det i jeres kalender og få jer meldt til når I modtager indbydelen i løbet af dagen.

På bestyrelsens vegne Henrik Storch

Del denne side
Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

    Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.


Adresse
  • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
  • Syrenvej 2
  • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO