Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

Fortsat af aflysning af alle aktiviteter

Vi har tidligere meddelt, at alle aktiviteter i Vinding Ungdoms- og Idrætsforening er aflyst frem til og med den 30. marts. Som en konsekvens af regeringens forlængelse af nedlukningen af Danmark frem til den 13. april (2. Påskedag), så forlænger Vinding Ungdoms- og Idrætsforening selvfølgelig også lukning for alle aktiviteter såvel inden- som udendørs. Der er således foreløbigt lukket for alle aktiviteter frem til den 13. april.

Når jeg skriver foreløbigt, så er det ud fra min egen opfattelse af, at det her ikke stopper den 13. april. Eksperterne forventer, at Coronaen topper sidst i april, og at det sidste Coronatilfælde forventes medio juni. Derfor vil regeringen ikke kunne åbne op igen den 13. april. Så vi kan vist godt alle sammen forberede os på, at det her kommer til at vare længere tid. Regeringen kører et forsigtighedsprincip hvor de forlænger restriktionerne med 14 dage af gangen (meget fornuftigt). Derfor forventer jeg, at regeringen lige inden Påske igen forlænger lukningen af Danmark med yderligere 14 dage. Personligt tror jeg vi skal et godt stykke ind i maj måned inden der vil blive lempet på nogle af restriktionerne, men måske sker det mere sandsynligt først til juni.

Dette her er min personlige opfattelse, men jeg synes ligesågodt vi alle kan forberede os på at dette her kommer til at vare lang tid. Så kan vi jo håbe på at vi bliver positivt overraskede.

Lad os alle være sammen på afstand. Lad os alle medvirke til, at Coronaen ikke får et ben til jorden her i Sørvad.

Mvh
Henrik Storch

Del denne side
Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

    Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.


Adresse
  • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
  • Syrenvej 2
  • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO