Vinding Ungdoms- & Idrætsforening – Syrenvej 2 – 7550 Sørvad

‼️Fitness og nye Corona restriktioner ‼️

Fra i morgen 26. oktober træder nyt forsamlingsforbud i kraft. Det betyder, at hvis man er over 21 år, må man max være 10 forsamlet. Derfor er vores holdtræninger fremover med max 9 deltagere + instruktør (spinning dog max 8 + instruktør).

Det er derfor MEGET VIGTIGT, at man tilmelder sig holdtræning på forhånd. Vi vil desværre være nødsaget til at afvise ved døren, hvis man ikke er tilmeldt og holdet er fyldt op.

Vi har heldigvis stadig mulighed for at gennemføre Ung Herning og tilbud til skolen, idet deltagerne her er under 21 år.

Forsamlingsforbuddet gælder ikke ved ophold i fitness, hvor vi må være 15 tilstede grundet rummets areal. Lidt forvirrende, men mon ikke vi kan hjælpe hinanden med at huske reglerne 😃

Vedr. brug af mundbind, så er det nu blevet præciseret, at man skal bære mundbind, når man træder ind i SKI og bevæger sig rundt eller går til omklædningsrummet. Når man træder ind i fitness, er det ikke nødvendigt med mundbind, så du må gerne træne uden mundbind og bevæge dig rundt mellem maskinerne uden mundbind. Dette gælder også vores holdtræninger.

HUSK at spritte hænder af, når du træder ind ad døren og afspritning af maskiner/redskaber er også stadig obligatorisk 👍

Træn sammen hver for sig og bliv hjemme, hvis du føler dig syg eller har Corona symptomer.

Go’ træning 💪💪

Støt vores sponsorer - De støtter os
Tryk på logo og kom til sponsorens hjemmeside, hvis de har en.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.
  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

    Sponsoren har ingen hjemmeside.

  • Sponsoren har ingen hjemmeside.

Adresse
  • Vinding Ungdoms- og Idrætsforening
  • Syrenvej 2
  • 7550 Sørvad
Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag seneste nyheder direkte i din indbakke

© 2018 Vinding UIF 

CVR: 67554612
Designed by PLICO