Notice: Undefined offset: 1 in /customers/4/a/6/vinding-uif.dk/httpd.www/templates/vuif2018/library/Artx/Content/SingleArticle.php on line 95 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/4/a/6/vinding-uif.dk/httpd.www/templates/vuif2018/library/Artx/Content/Item.php on line 68

Holdoversigt

Sommersvømning og AquaCamp 2018 er aflyst

I Vinding Ungdoms- & Idrætsforenings svømmeudvalg er vi desværre i den uheldige situation, at vi er nødsaget til at aflyse vores sommersæson i ugerne 21, 22, 23 og 24 samt vores AquaCamp . Vi har i år haft en stor trænermangel, og det er desværre ikke lykkedes os at finde trænere nok til den kommende sæson. 

Vi har haft kontakt med vores tidligere trænere, men disse har været udfordret på tid grundet skole, efterskole, afslutning af deres gymnasiale uddannelser m.m. Endvidere har vi haft kontakt til andre svømmeklubber for at høre om de har kunne hjælpe os med trænere, og vi har haft kontakt til lokale voksne, som tidligere har hjulpet i svømmeregi uden held.

Som tidligere nævnt er vi derfor nødsaget til at aflyse vores sommersvømning i år, da vi ikke har kunne finde trænere nok til at sikre en sikker, stabil og lærerig undervisning.

Vi tilbyder dog fortsat motionssvømning og vandgymnastik

Vi tilbyder herudover også vandgymnastik samt motionssvømning for unge og voksne. Der er åbent hver mandag aften fra kl. 19 til 20 i alle svømmebadets åbningsuger, og her vil der være mulighed for at dyrke vandgymnastik sammen med vores instruktør, og du vil også have muligheden for at kunne svømme for motionens skyld. 

Tilmelding er ikke nødvendig – der betales blot 30 kr. pr gang eller vises sæsonkort til svømmebadet til instruktøren. Du kan dog også tilmelde dig på http://vinding-uif.dk/index.php/online-betaling-tilmelding og betale 250 kr. for hele perioden.