Notice: Undefined offset: 1 in /customers/4/a/6/vinding-uif.dk/httpd.www/templates/vuif2018/library/Artx/Content/SingleArticle.php on line 95 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/4/a/6/vinding-uif.dk/httpd.www/templates/vuif2018/library/Artx/Content/Item.php on line 68

Velkommen til svømning i Vinding Ungdoms- & Idrætsforening

Vinding Ungdoms- & Idrætsforenings Svømmeudvalg tilbyder svømning, motion og leg både sommer og vinter! Om sommeren foregår aktiviteterne i Sørvad Svømmebad, der uanset vejret altid er opvarmet til mellem 26 og 28 gradet. Her undervises der i svømning, der tilbydes vandsport og AquaCamp, og så tilbydes der for de voksne motionsvømning og vandgymnastik.

Om vinteren foregår aktiviteterne i Vildbjerg Svømmehal! Her er der masser af tid til sjov og leg. Du kan frit benytte det store bassin, varmtvandsbassinet på 34 grader, rutsjebanen, spabadet og saunaen. Til voksensvømning kan du svømme selvstændigt og/eller deltage i vandgymnastik. Du kan ligeledes frit benytte det store bassin, varmtvandsbassinet på 34 grader, rutsjebanen, spabadet og saunaen.

Sørvad Svømmebad